Klemen Bunderla po intervjujih hodil ves lepljiv

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Zmagovalec druge sezone Znan obraz ima svoj glas Klemen Bunderla je razkril, kakšno presenečenje so mu po zmagi priredili sodelavci.
Oglej si celoten članek

Kaj ti pomeni zmaga?
Zmaga mi pomeni potrditev, že po vmesnih odzivih pa sem občutil veliko odgovornost. Enkrat sem punci Kaji pred spanjem rekel, da me resno skrbi, kako mi bo šlo naslednjič, ker po Macy Gray ljudje verjetno pričakujejo res dobro imitacijo! Dejstvo je, da so ljudje - občinstvo - moji delodajalci. Zato jih je treba spoštovati in čim bolje poznati. Želim si, da bi imel več časa za druženje z njimi.

Kako si proslavil zmago? 
Joj, tole proslavljanje. Takoj v ponedeljek so me sodelavci popolnoma presenetili. Pridem, da jim povem, da sem v sosednjem baru odprl račun in da so vabljeni, pa nič! Oni so me povsem ignorirali. Potem pa že hočem oditi po opravkih, pa se iz vseh vogalov vsuje še več kolegov s kamerami, telefoni, čestitajo, kričijo ... No, kolega Sašo me je pa polil s penino! Fuj! Še do petih popoldne, ko sem hodil po intervjujih, sem bil ves lepljiv. Barabe moje, hehe!

Kako bi opisal zadnjih 12 tednov?
Če ne bi bilo 12 preobrazb, sploh ne bi verjel, da je res minilo 12 tednov. Tako hitro! Noro! Bilo je - milo rečeno - divje! Naporno in lepo. Avantura oziroma potovanje brez primerjave. Dvanajst likov/tednov te spremeni. Postal sem boljši človek, bolj se poznam in kar je še najboljše - imam nove prijatelje!

Kam si postavil kipec: Pozor hud Bunderla?
(smeh) V Aktualovem studiu poleg mešalke, da ne bo kdo ukradel mikrofona!

Kateri nastop je bil zate največji izziv in zakaj?
Verjetno boste presenečeni - Pet shop boys. Pesem mi res ni bila všeč in čeprav sem jo vadil več kot druge like, mi ni in ni šlo! Vse je v glavi! Tudi Andrej Šifrer mi je bil velik izziv, ker sem ga par dni pred oddajo srečal na eni otvoritvi. Pa Eros in Tina sta si bila neprestano v laseh ... Raje ne začenjam. (smeh)

Kako si se počutil v petkah?
To tako boli, peče in žge, da je za znoret!!! Cel teden sem doma hodil v petkah in ker imam po nesreči eno nogo občutno krajšo od druge, je bilo v desnem čevlju ogromno vate, ki se je premikala, padala ven ... Skratka, z veseljem jih obujem za nobeno priložnost več (smeh). Še na vaje sem zamudil, ker sem si noge bril! Groza, boge bejbe!

Zmagal si kar šestkrat. Kaj je skrivnost tvojega uspeha ?
Šestkrat? Resno? Mislil sem, da petkrat. Ne vem, ni recepta. Verjetno nihče ni pričakoval, da bo radijec sploh kaj lahko odpel, kaj šele imitiral. No, saj še sam nisem verjel, roko na srce. In sotekmovalci so bili fantastični! Perfektni! Kataya je bila v finalu huda!! Ali pa Nuška in njena Skin! Pa Vesna kot Marlene, pa ... Evo, spet bom vse naštel! Res mi je v čast, da sem bil med takimi norci! V dobrem smislu, seveda!

Katere pohvale si bil najbolj vesel?
Ko mi je punca Kaja s solzami v očeh rekla, da je ponosna name, in ko mi je mama zaupala, da je oče potočil solzico in za to krivil klimo. (smeh) Aja, pa zadnjič mi je približno 70 let stara ženica rekla, da imam srečo, da jih nima več 20 let, ker bi se sicer moral poročiti z njo. V bistvu sem jo še dobro odnesel, a ne. (smeh)

Kateri tekmovalec je bil tvoj favorit in zakaj?
Šova res nismo jemali kot tekmovanje. Če pa že, se dajva osredotočiti na finale, ker sicer bom spet vse naštel. Nuške sploh ne bom omenjal, ker ona verjetno še smrči perfektno in uglašeno. Moja zmagovalna točka v finalu je bila Kataya! Ko med petjem poješ toliko pene in še migaš zraven ... Kapo dol!

Videli smo te tudi na avdiciji za X Factor. Kako to, da takrat nisi prišel naprej, glede na to, da si v ZOISG blestel? Si vmes hodil na pevske vaje?
Vse ob svojem času, ali kako že pravijo? Verjetno ni bil pravi čas. Vmes je seveda bilo veliko nastopov, vaj in vsega, kar sicer "kondicijsko" počnemo izvajalci, ampak kaj drastičnega, da bi lahko rekel, to je bilo to razlog, pa ne. Mogoče so se ljudje samo zatipkali in so namesto za Nuško po pomoti oddali glas za kandidata številka 3. (smeh)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.