Klemen Bunderla si je omislil lepotno operacijo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Klemen Bunderla je dobil priložnost in se brez oklevanja podal v operacijsko sobo. Za kakšno operacijo se je odločil?
Oglej si celoten članek

Najbolj slaven radijec v tem trenutku je verjetno Klemen Bunderla, ki ga prepoznamo po iskrenem in glasben smehu ter po zaščitnem znaku – očalih z močnimi okvirji. A očal ni več. Klemnu se je namreč ponudila priložnost, da si operira oči in se znebi dioptrije. Zakaj se je odločil za to? "Ker se sploh ne spomnim več, kdaj sem bil brez očal in ker se mi je ponudila priložnost, sem jo zagrabil," nam je povedal nasmejani radijec.

Povedal je, da ga vsi sprašujejo, kako se je lahko odpovedal svojemu zaščitnemu znaku in da se zaveda, da ga ljudje velikokrat prepoznajo tudi po tem. "Za na kakšne dogodke in za na oder jih bom še imel. Prav zato bom šel v ekstreme z okvirji … No, tudi do zdaj nisem imel majhnih in neopaznih očal (smeh). V bistvu opažam, da si popravljam očala, čeprav jih nimam na nosu. 'Špeglarji' smo očitno deformirani," je povedal za Žurnal24.

Dodal je, da operacija sama ni bila grozna izkušnja, saj traja le dvajset minut, da ga je bilo strah le zaradi predpriprav. Povedal pa je, da okrevanje traja en mesec, dva tedna pa mora biti zelo pazljiv, da v oko ne bi prišel kakršenkoli tujek: "Po operaciji moraš dva tedna resnično paziti na oči, nositi očala, da ne bi kakšen prah šel notri, obraz si umivam z robčki, lase mi umiva frizerja, ne smem telovaditi, da ne bi pot šel v oči …"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:52 5. September 2015.

    Pa še to vam priznam,to je novica tedna,če bi šlo to mimo nas,verjetno ne bi preživeli.Res pomembno.

  • 08:51 5. September 2015.

    Sem najprej pomislil,da si je dal zmanjšati ušesa.To verjetno pride naslednjič na vrsto,saj zdaj ko je operiral oči,ne bo potreboval …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.