Klemen Bunderla zaročen?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kot kaže, je Klemen Bunderla svojo Kajo zaprosil za roko.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook klemen bunderla "She said … YES (rekla je, da, op. avt.),“ je Klemen Bunderla ob fotografiji svojega dekleta Kaje, s katero je že pet let v zvezi, zapisal na Facebooku.

Kot kaže, je radijski voditelj in zmagovalec letošnje sezone Znan obraz ima svoj glas v Parizu, kjer se golobčka trenutno nahajata, padel na kolena in svojo ljubezen zaprosil za roko.

Pod njegovo objavo so se takoj usuli navdušeni komentarji. Simpatičnemu Klemnu so med drugim čestitali tudi njegovi sotekmovalci iz omenjenega šova Žana Salobir, Frenk Nova, Simon Vandnjal in Nuša Drašček, ki je za Klemnove načrte očitno vedela. "Misija: Pariz uspelaaaaaa :))))))) Čestitaaaaam,“ je zapisala pod fotografijo.

Čestitkam se pridružuje tudi redakcija zurnal24.si.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.