Klemen naročil rezervne dele za gleženj

Foto: Mare Vavpotič / Krater Media Agency.
Foto: Mare Vavpotič / Krater Media Agency.
Kandidat šova Znan obraz ima svoj glas, radijski voditelj Klemen Bunderla, pravi, da se najbolj boji dneva, ko si bo moral nadeti čevlje z visoko petko.
Oglej si celoten članek

Simpatični radijski voditelj na Radiu Aktual je za Stop povedal, da je povabilo k sodelovanju v oddaji Znan obraz ima svoj glas sprejel takoj. Četudi ve, da ga po vsej verjetnosti čaka vratolomen izziv ...
Razkril je namreč, da se od vsega najbolj boji dneva, ko si bo moral nadeti čevlje z visoko petko. "Jaz sem zelo neroden človek. Zelo! Praktično sem vse okončine že imel v mavcu, v opornici. Nobene poškodbe pa nisem dobil med na primer plezanjem severne triglavske stene, ampak med sprehodom po pločniku, med sestopom s stopnice, med pisanjem e-pošte. (smeh) In ker me v petkah verjetno čaka ples, sem si v Mehiki že naročil rezervne dele za gležnje. Imajo razmeroma dobro in poceni robo,“ je za omenjeno revijo povedal šaljivec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.