Klemen Slakonja javnost prosi za pomoč

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Klemen Slakonja je začel z zbiranjem sredstev za svoj novi video, v katerem se bo lotil Donalda Trumpa.
Oglej si celoten članek

Klemen Slakonja je leto in pol iskal sponzorje za svoje videe, v katerih posnema znane osebnosti. Ker jih ni našel, je stroške za spletni hit Putin, Putout pokril sam. Da bi uresničil svojo novo idejo, video z Donaldom Trumpom v glavni vlogi, pa potrebuje pomoč javnosti. Da bi zbral 10 tisoč evrov, je na slovenski platformi Adrifund začel z zbiranjem denarja.

"Samo z vašo pomočjo mi lahko uspe zbrati 10.000 evrov, s katerimi bi lahko pokril osnovne stroške produkcije novega spota, z Donaldom Trumpom v glavni vlogi. Za vas pa sem pripravil tudi posebne nagrade, med ostalim tudi vstopnice za premierno projekcijo videa in koncert v SiTi Teater BTC. Vsak euro šteje. Hvala vam!" je igralec zapisal na svoji Facebook strani.

Kaže mu kar dobro. Od včeraj se je nabrelo že več kot 1400 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • d
    14:27 2. Junij 2016.

    jaz tudi, ce bom kot delni lastnik (financer) videospota upravičen do sorazmernega zaslužka iz naslova ogledov/reklam na youtubu

  • 11:16 2. Junij 2016.

    Prispevam!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.