Klemen Slakonja objavil nov video

Foto: Facebook Domen Prevc
Foto: Facebook Domen Prevc
Klemen Slakonja se je tokrat prelevil v nemško kanclerko Angelo Merkel.
Oglej si celoten članek

Komik Klemen Slakonja je spot nameraval objaviti 17. junija, a je premiero prestavil zaradi smrti Helmuta Kohla. "Včeraj je umrl Helmut Kohl. Mislim, da medtem ko Nemčija žaluje in se ga spominja, ni pravi čas za izid mojega novega spota z Angelo Merkel v glavni vlogi. Ne, ni bilo prav. Iz vsega spoštovanja do nemškega naroda, premiero prestavljam za nedoločen čas. R.I.P. Helmut Kohl,“ je razložil na Facebooku.

To je Klemnov tretji spot, v katerem oponašal svetovne voditelje. Najprej se je prelevil v ruskega predsednika Vladimirja Putina (Putin, Putout), nato pa še v ameriškega predsednika Donalda Trumpa (Golden Dump (The Trump Hump)).

Slakonjo je sicer doletela velika čast. YouTube mu je namreč poslal srebrni gumb, saj ima njegov kanal več kot 100 tisoč naročnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 15:41 3. Julij 2017.

    Resnico na glavico. podpisem.

  • 13:02 3. Julij 2017.

    ja ampak posnel se pa ni sam :) to pa morš priznat :P

  • 12:57 3. Julij 2017.

    Če smo čist natančni, zna tvoj pes bolje od Slakonje, ne ti ;) Ampak nima veze...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.