Klemen: Sotekmovalcem nisem pokazal sredinca

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Eden najmočnejših členov Survivorja je izpadel po desetih dneh na Filipinih. Povedal nam je, kaj meni o Katjini taktiki in načinu igre, ki jo je izbrala.
Oglej si celoten članek

Ob razglasitvi si se zdel kar presenečen … Si morda mislil, da si bolj varen?
(smeh) Ne, ne. Tista mimika je kazala samo na to, da se mi je zdelo, da vem, kaj me čaka. Pripravljen sem bil na to, kar seje zgodilo. Spremljal sem dogajanje čez dan in se mi je zdelo, da se zna zgoditi kaj takšnega.  Mislil sem, da mi bo Katja dala črni glas, torej da ne bom mogel glasovati, ampak se je potem odločila za dvojnega in takrat mi je bilo popolnoma jasno, kaj sledi.

Kaj pa si opazil čez dan?
Dan pred izločitvijo je napetost zelo prisotna in moraš opazovati situacijo okoli sebe. Videl sem, da se nekaj prepleta, poleg tega pa je tudi Sara pristopila do mene, da se ji zdi, da bodo nominirali ali mene ali Luko, ker sva močna. Nekako sta se najini imeni pojavljali. Jaz sem bil na tapeti že od samega začetnika, ker sem povratnik. Nekako sem to pričakoval. Mislil sem, da bodo to še naprej peljali, da moramo ostati močni člani za naprej. Kot sem rekel že tam, pričakuj nepričakovano.

Nekako je v tem trenutku Katja igro malce spremenila s tem, ker je izločila enega od močnejših členov ...
Katja je zelo dobra igralka in je v šov prišla zelo pripravljena. Prišla je igrati in ni samo prišla na počitnice. Tukaj se je njen trenutek pokazal in je pokazala, kaj zna.

Potem se ji lahko prikloniš za dobro igro?
Definitivno. Jaz nimam nobene slabe besede o nikomur … to je igra. Ona je preučila celotno zadevo in začela na svoj mlin vodo obračati. Tukaj ji dam kljukico.

Torej ni zamer?
Ne, ah kakšne zamere.

Torej, kaj je bilo s tistim prstom. Katerega si pokazal?
Če bi dali kakšno drugo kamero se to točno vidi, da ni bil sredinec. To so morali narediti, da zadevo malo popestrijo, njim je v interesu, da se čim bolj govori … Nimaš kaj.

Pokazal si pa kaj?
Pokazal sem kazalec, ki je bil namenjem Luki, Sari in Ines kot podporo, da se ne vdajo in da se borijo še naprej.

Z Lukatom sta si bila zelo blizu … Skupaj sta tudi igrala svojo igro.
Ja, seveda. Leta 2009 sem šel v igro popolnoma sproščeno in sem prišel zelo daleč s skoraj nič taktike. Letos sem se zavedal, da bo treba takoj začeti na to noto igrati, predvsem zato, ker sem bil povratnik. Z Lukom sva se ujela, ker sva enakih misli, oba sva športnika …

Pa meniš, da se bo pleme obrnilo tudi proti njemu?
Odvisno, kakšno igro bodo igrali. Težko rečem …Zdaj si bil že v dveh Survivorjih …

Če bi šel še v tretji Survivor, bi igral drugače kot v prvih dveh?
Težko je to reči. V takšni stvari je težko igrati. Prišel sem notri in bil sem to, kar sem. Če bi bil v nekem drugem Survivorju, kjer me ne bi poznali, bi definitivno lahko igral sebi v prid. Tukaj pa so ljudje gledali stare šove, poznali so me še iz šova iz leta 2009 in so vedeli, da sem močen in da sem borec.

Videla sem, da pišeš tudi knjigo … 
Ja, res je. Pišem jo že od leta 2009, bo pa definitivno prišla ven. Ta zadeva bo popolnoma dobrodelna zadeva, vse kar se bo nabralo, bo šlo naprej.

Kakšno knjiga bo to?
Knjiga je vezana na Survivor in na splošno name. Celotno življenje pri meni je osredotočeno na cilje – tako v gimnastiki, kot v Survivorju na primer. V življenju moraš čez prepreke, že celo življenje bijem bitko in želim si, da bi bil navdih mladim. Najprej je bila gimnastika, potem sem imel svoj lokal, ga zaprl, se spet nazaj na noge postavil … Vse se da, če se hoče.

Torej si delal tudi v šanku?
Ja res je ja, marsikaj sem dal skozi. Imel sem svoj lokal v stavbi od podjetja, ki je kasneje šlo v stečaj. Dobil sem kazen od inšpekcije v vrednosti osem tisoč in pol in se je naredil nek domino efekt in ko narediš računico, ugotoviš, da zadeva ne pije več vode. Potem pa počasi prideš na novo idejo, si postaviš nove cilje in greš naprej.

Samo še za konec … Navijaš za Luko?
Zanj, za Saro in Ines. Iz druge ekipe ne poznam članov. Tudi tam je sigurno kdo, ki si zasluži zmago, a jih res ne poznam.

Šov boš spremljal do konca?
Bom, maksimalno, kot ga bom lahko, seveda. Zanima me, kaj bo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.