Klemen sotekmovalcem pokazal prst in odvihral

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Sambal je ostal še brez enega člana. Tokrat so načrti Luke in Klemna padli v vodo, saj so slednjega izglasovali, da zapušča šov.
Oglej si celoten članek

Klemen in Luka sta se zelo hitro prelevila v vodji plemena Sambal in skupaj ustvarjala taktiki, kako šibkejše člane čim prej izločiti. A igra Survivorja je očitno, tako kot pravijo, nepredvidljiva. Katja se jima je zoperstavila in uspelo ji je, da je skupaj s pomočjo drugih izločila Klemna, ki je veljal za enega najmočnejših tekmovalcev.

Devetindvajsetletni tekmovalec je bil nad tem, da mora šov zapustiti že po desetih dneh, zelo presenečen. Zdelo se je, da je njegov ponos ranjen, saj je ob odhodu svojim sotekmovalcem pokazal prst - je bil sredine ali kazalec? Presodite sami ... 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.