Klemna Klemna niso pretepli

Foto: Žurnal24 (Foto: Mediaspeed.net)
Po tem, ko je Klemen Klemen zaradi padca pristal v bolnišnici, so se razširile govorice, da je bil v resnici hudo pretepen. A policija in predstavniki založbe Nika Records pravijo, da to ni res.
Oglej si celoten članek

Iz neuradnih virov smo izvedeli, da naj bi raper Klemen Klemen 10. aprila v zgodnjih jutranjih urah v bolnišnici pristal, ker naj bi ga hudo pretepli, in ne zaradi padca pred hišo, kot smo pisali mnogi mediji. A ta "informacija ne drži", so pojasnili iz založbe Nika Records, podoben odgovor pa so nam podali tudi na policijski upravi Ljubljana: "Dogodek na podlagi zbranih obvestil nima znakov kaznivega dejanja."

 

Petintridesetletni glasbenik je sicer že doma in ne čuti nobenih posledic padca. Po besedah predstavnikov založbe Nika Records je z njim "vse v redu in hoče na padec čim prej pozabiti".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.