Klepač in Gustinčič ujeta v zraku

Foto: radio 1 tomaž klepač, izok guštinčič Foto: radio 1 tomaž klepač, izok guštinčič Foto: radio 1 tomaž klepač, izok guštinčič Foto: radio 1 tomaž klepač, izok guštinčič Foto: radio 1 tomaž klepač, izok guštinčič Foto: radio 1 tomaž klepač, izok guštinčič
Voditelja Radia 1 že lebdita 15 metrov nad tlemi.
Oglej si celoten članek

Ekipi Radia 1 sta se pridružila nova voditelja popoldanskega programa, Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič. Preden pa bosta to tudi uradno postala, morata opraviti hudo preizkušnjo, ki jo jima je naložila radijska kolegica Ivjana Banić s poslušalci Radia 1.

Tomaž in Iztok bosta lebdela v trdni in varni mobilni hišici, 15 metrov (ali več) nad tlemi v BTC City Ljubljana. Veliki trenutek "izstrelitve v nebo" se je zgodil to jutro. Fanta bosta v hišici ostalo tako dolgo, kot bodo to želeli poslušalci Radia 1, ki bodo odgovarjali na zabavna vprašanja v povezavi z dogodki iz njunih življenj. Pravilni odgovor ju bo spustil meter bližje zemlji, napačen pa ju bo dvignil meter višje proti nebu. Preizkušnja bo končana v trenutku, ko se mobilna hišica spet dotakne tal.

Fantoma ne bo dolgčas, saj jim je Ivjana priskrbela primerno literaturo (50 odtenkov sive) in cel kup filmov za ženske.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.