Klinar se je umaknil z glasbenih odrov

Foto: Rok Malek
Foto: Rok Malek
Na poletnem oddihu se te dni mudi tudi član glasbene zasedbe Rock Partyzani Aleš Klinar, ki se je za kratek čas umaknil z odrov.
Oglej si celoten članek

Aleš Klinar ni tak kot večina slovenskih glasbenikov, ki poletne dopuste preživljajo na odrih, saj si je privoščil popoln odklop od vsega. Na dopust se je odpravil skupaj s partnerico Anjo Rupel in hčerko Luno, in to kar na slovensko obalo, natančneje v Portorož. Tako smo ga v večernih urah opazili tudi v portoroškem Paprika Loungeu, kjer se je zabaval ob koncertu rockerske zasedbe CoverLover, ki je dodobra napolnila teraso lokala.

Aleš sicer ni zaplesal, je bil pa odlično razpoložen. Preden se vrne h glasbenim obveznostim, je povedal, da bodo z družino najprej obiskali še hrvaško obalo in poskušali skupaj preživeti čim več časa ter tako poskusili vsaj malo nadoknaditi, kar zamujajo skozi leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:21 16. Julij 2014.

    ne utrujajte se z mepomembnimi zadevami.<br />obstajajo bolj pomembne, namreč, podpisati peticijo proti SAZAS-u je zelo pomembno, vitalnega pomena za …

  • 09:22 24. Julij 2013.

    hm...kaj pa ostali delajo ko manjka en član skupine?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.