Kljub milijonskim dobičkom na POP TV nova odpuščanja

Foto: Anže Petkovšek POP TV
Foto: Anže Petkovšek POP TV
Na POP TV naj bi znova prihajalo do odpuščanj.
Oglej si celoten članek

Med kmalu nekdanjimi sodelavci, ki jim niso podaljšali pogodbe, je tudi mlada športna novinarka Sara Pakiž, ki nam je to potrdila, a zadeve ni želela dodatno komentirati. Po naših podatkih naj bi bil ob delo tudi eden od spletnih novinarjev, odpuščanja pa naj bi sledila tudi po drugih oddelkih.

Kaj se dogaja na POP TV in ali lahko potrdijo govorice o nadaljnjih odpuščanjih, smo se obrnili na POP TV, kjer so nam odgovorili: "Prihodi in odhodi so del poslovnega procesa podjetij, tudi naše hiše, konkretnih informacij o zaposlitvah pa ne komentiramo."
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 12:22 18. November 2022.

    POP je padla "muha v drek", ko so se umaknili iz DVB-T in izsilili vse ponudnike/operaterje za plačilo njihovega programa. …

  • 11:48 18. November 2022.

    Leve vlade so preko AVK v času levih vlad dovolile prisilno digitalno naročnino na Proplus. Zanimivo je, da naj bi …

  • 08:49 18. November 2022.

    in take oderuhe plačujemo vsi naročniki tv programa ... jaz ga ne gledam, rabim samo dostop do neta, pa moram …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.