Klofuta za hčerko Heidi Klum

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hči Heidi Klum želi po maminih stopinjah ...
Oglej si celoten članek

16-letna hči Heidi Klum, Leni je pravkar debitirala v manekenski vlogi in pristala na naslovnici nemškega Voguea tik ob svoji slavni mami. Odlične fotografije hčerke in mame so sprožile navdušenje po vsem svetu in modni oblikovalec Michael Michalsky, nekdanji Heidijin sožirant v oddaji Nemški super model, je Leni napovedal lepo prihodnost. S tem pa se ne strinja Marco Sinervo, generalni direktor znane modne agencije MGM, ki je  precej ostro povedal, zakaj Leni ni primerna za model.

Marco Sinervo namreč pravi, da Leni Klum s svojimi 1,68 centimetri nima višine primerne za model, kar bi njena mama mogla vedeti. A Leni ima komaj 16 let, zato je povsem mogoče, da še zraste. Poleg tega pa je Kate Moss impresivno dokazala, da vrhunski model ne potrebuje višine. Danes 46-letna Britanka meri 1,70 centimetrov, a ima kariero brez primere in to že od leta 1988, ko so jo odkrili na newyorškem letališču JFK. Majhna, a mogočna!

To bi lahko bilo upanje tudi za Leni. Z maminimi dobrimi geni in njeno železno disciplino v krvi bi bila na castingih zelo uspešna. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:39 8. Januar 2021.

    Rastla bo še kakšne 2 do največ 5 let. Če bo imela ogromno srečo, bo pridobila kakšne 3 cm, več …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.