Kmet Matej punco že odpikal

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Najslavnejši kmet v naši podalpski deželici, Matej Drečnik, je spet samski.
Oglej si celoten članek

Pred slabimi tremi tedni smo pisali, da si je Matej Drečnik le našel boljšo polovico, a očitno dama trdega tempa na kmetiji ni zdržala, zato je najslavnejši kmet spet na tržišču, poroča revija Nova. Matej je za omenjeno revijo povedal: "Res sva šla narazen. Bo treba kakšno novo poiskati, pa mislim, da ne bo problema," je samozavesten postavni kmet, ki je na kratkotrajno romanco z mično črnolasko iz okolice Brežic očitno hitro pozabil. Le s čim ga je črnolaska tako ujezila, da jo je pred vrata postavil že po treh tednih?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • twt
    15:35 15. Februar 2012.

    Bahač,tanajbolj je da je sam,saj bi imela vseskozi na krožniku,da je on gospodar.Do te kmetije je prišel po krivici,če je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.