Kmetija 2021: Uou, kaj se je zgodilo z zadnjico te tekmovalke?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ta tekmovalka bo prava paša za oči …
Oglej si celoten članek

Ena izmed letošnjih tekmovalk, ki jih bomo jeseni lahko spremljali v resničnostnem šovu Kmetija, je tudi 20-letna lepotička Lina Majcen iz Most pri Komendi. Hobi mlade zobotehnice je fitnes, kar se seveda lepo pozna na njeni popolni postavi. Lina fotografije svoje sočne zadnjice rada deli na Instagramu, kjer je tudi razkrila, kako je bila videti leta 2017 in kako je svojo postavo izklesala v dveh letih in pol.

Na žalost oboževalcev pa temnolasa Lina ni samska, v šov, ki ga trenutno že snemajo v Prekmurju, se namreč podaja skupaj s svojim srčnim izbrancem Aljažem Pušnikom

Lina pa je pod eno izmed fotografij tudi zapisala resnico o svoji popolni postavi in zapla usta vsem zavistnežem: "Dragi moji ljudje, tukaj notri je milijon enih odrekanj, na tisoče ur treninga je za mano, da sem prišla do takega razultata kot je danes. Verjetno vsi vidite samo objavljene slikce kakšna sem, ne veste pa, koliko garanja je za to, kok 'švicanja' je potrebno. Velik ljudi se obremenjuje s tem, kakšne slikce objavljam, ampak, ljudje, namesto, da se tiste pol ure ubadate s tem, kaj objavljam, bi lahko že sami naredili en trening in bili na poti do tega, da bi imeli boljšo postavo ... Vsak jo ima lahko, le želja in zastavljen cilj sta potrebna /.../"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 07:23 25. Avgust 2021.

    Izgleda z juga ne slo

  • 00:19 25. Avgust 2021.

    Slovenske punce letos malo pretiravajo z objavami svojih riti pa štrikec v sredini, kar iz interneta skačejo, povsod jih je …

  • 23:40 24. Avgust 2021.

    Uff, za orat bo dobra 😂

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.