Kmetija: Aneti kar 30 let skrivali srce parajočo družinsko skrivnost

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Aneta Andollini, prekaljena resničnostna tekmovalka in nekdanja misica, je celo mladost hrepenela po nečem, kar je v bistvu imela, a za to ni vedela.
Oglej si celoten članek

Aneta je v sinočnji oddaji Kmetija Simoni zaupala svojo žalostno družinsko zgodbo. Povedala je, da je odraščala kot edinka in šele pred kratkim izvedela, da ima polbrata in polsestro. "To je tista stvar, ki sem si jo celo otroštvo želela, in spraševala, zakaj imajo drugi bratca ali sestrico, jaz sem pa sama. Res sem se celo otroštvo počutila osamljeno. Poznam samo eno plat resnice, ker mama o tem ne želi govoriti, mama samo pravi, češ, če te niso poiskali celo otroštvo, te tudi sedaj ne rabijo. Z mamo nikoli nisem imela ne vem kakšnega odnosa, najbrž je to tudi posledica vse preteklosti, ki jo bo očitno zadržala zase. Ona že ve, kaj nosi na vesti, če nosi. Jaz mislim, da bom enkrat nagrajena za vse te stvari. Imam dva zlata otroka in mislim, da je bila v življenju že to dovolj velika nagrada. Skušam jima dati vse, česar jaz nisem imela in se potruditi, da ne bi čutila tega, kar sem jaz čutila v svoji mladosti,"  je v kamero povedala Aneta.

Magazin Kmetija: Opala, Denis Aneto slekel v minuti

32-letna tekmovalka je še dodala, da sicer ni preverila DNK-ja, da pa jo je poiskala sestra, katere zgodba se nekako ujema z vsem dogajanjem, a kaj se je zares zgodilo, ne ve, ker njena mama o tem ne želi govoriti. "To so zanikali že, ko sem bila majhna. Ok, razumem, ampak, da zanikaš stvari sedaj, ko sem stara že 30 let in imam svojo družino. Obe sva ženski, kot ženska ženski. Pa vedela je, da celo življenje hrepenim po bratcu, po sestri, vedno sem bila sama. In zaradi tega sem si rekla, da če bom kdaj imela otroke, bom imela dva. Že iz tega razloga, da bosta imela drug drugega," je še zaupala Simoni. Ko jo je ta vprašala, ali bo imela še kakšnega otroka s trenutnim partnerjem, pa ji je Aneta odgovorila, da bi jih ona imela pet, a da se danes na moške ne moraš zanesti ter da je sama sebi zadosti in da ima vse, kar potrebuje. Dodala je še, da sta njena otroka že velika in da bo čez pet let vse pustila in potovala.

Magazin Tekmovalci na prostosti, kaj se dogaja s Kmetijo?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.