Kmetija: Danijela bi s tem Aneti, Aljažu in Tomu lahko uničila igro

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Največje taktizerje čaka presenečenje.
Oglej si celoten članek

Vztrajnost se obrestuje. Jan je našel namig, kje se skriva zlati kamenček, a mu ga ni uspelo najti. Iskale so ga tudi Manja, Karin in Danijela. Slednja je še sredi noči brskala okoli hiše in na koncu ga je tudi našla.

Prihodnji teden bo na nominacijah varna, saj lahko s kamenčkom izniči vse glasove, ki so namenjeni njej. Kamenček bo lahko uporabila le enkrat. Glede na to, da Danijela ni v klanu, ki ga sestavljajo Aljaž, Tom in Aneta ter kdaj pa kdaj Karin, ji bo ta prednost zagotovo prišla prav ...

V dvoboju se bosta sicer ta teden pomerili Karin in Manja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.