Kmetija: Favoritka zunaj, Aljaž znorel, Aneta s solzami v očeh

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Konec za Karin.
Oglej si celoten članek

Letošnja Kmetija se je končala za Karin, ki je v areni izgubila proti Manji. Preden pa sta dekleti pomerili moči, je Manja Aljažu povedala svoje mnenje. Dejala je, da je ujet v čustveni igri in da se ji zdi, da se večkrat počuti osamljenega. Aneta naj bi mu dajala čustveno oporo, a ga zna tudi sprovocirati. "Takrat si na nivoju, ki ga ona zelo dobro razume. Ko si sprovociran, te lahko ona pomiri. Bodi previden. Si zelo inteligenten. V krogu te vrtijo ljudje, ki te ne bi smeli," je dodala, Karin pa je Aljažu v slovo povedala, naj začne uporabljati svojo glavo. Aneta je po izpadu nekdanje zaveznice dejala: "Mislim, da je bila Karin prva in zadnja oseba letos, zaradi katere sem potočila solze, saj sem jo vzela za svoje. Ugriznila me je za srce."

Manjinine in Karinine besede so se Aljaža očitno zelo dotaknile. Zvečer je namreč znorel. "Jaz imam sebe za pametnega in vem, da razmišljam s svojo glavo. Da boste vi mene poniževali, da nekdo manipulira z mano. Ne me poniževati, da sem zmanipuliran pes. Da Jan pravi, da sem zate pes," je besnel nad Aneto, nato pa se je sprl še z Ivanom. Klana je očitno konec ... Danijela je dramo pokomentirala z besedami: "Aneta se veliko stiska zraven Aljaža, sta skupaj spala v postelji, sta se objemala, ampak to je med njima, to me ne zanima."

Foto: Voyo kmetija 2022

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:58 24. November 2022.

    A morate prej ko je oddaja napovedat potek dvoboja???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.