Kmetija: Franc pred Jasno Kuljaj izgubil živce!

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Na včerajšnjem sestanku so Francu in Andreju popustili živci.
Oglej si celoten članek

Helena, Nastja in Klavdija z delom vladarja Franca niso zadovoljne, kar so na sestanku tudi povedale. Nastja je mnenja, da Franc ne spošruje ženskega dela, saj jih ni nikoli pohvalil. Franc se je branil, da jih je pohvalil in jim celo rekel, naj si olajšajo delo, nato pa se je ujezil. "Je** se mi za to kmetijo. Fučka se mi. Zdaj jo zapustim, pa naj jo prevzame nekdo drug,“ je bil besen. Ko mu je Ganna rekla, naj se pomiri in naj se ne obnaša kot otrok, ji je zabruil: "Ti si zame nula.“ Za te besede se ji je pozneje opravičil, češ da so bile namenjene Heleni.

No, mladenke so sicer močno ujezile tudi Andreja, saj so izjavile, da na kmetiji dela najmanj. Dekleta je označil za nesposobne smrklje, za katere bi bilo najbolje, da si najdejo bogatega moža.

Samo si je sicer za drugega dvobojevalca izbral Senada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.