Kmetija: Govorilo se je, da sta se Lina in Aljaž razšla, sedaj sta naredila to

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Poznate skrivnost?
Oglej si celoten članek

Golobčka iz šova Kmetija, Lina in Aljaž, sta drug na drugega zelo navezana, kar je jasno vsem, ki spremljajo šov Kmetija. Pred dnevi pa se je ugibalo, ali je bil nastop v šovu zanju morda usoden. Na svojih profilih na Facebooku sta imela namreč zapisano, da sta samska. Lina je status medtem že popravila in sporočila, da je v razmerju. To pa ni edina sprememba. 

Lepotička je svojim sledilcem na Instagramu sporočila, da imata z Aljažem sedaj skupen profil in jih pozvala, naj jima sledita. 

Spomnimo. Parček je mora prvi teden pred drugimi skrivati, da sta par. Naloga je Aljažu parala živce, saj so fantje zelo radi pogledali za Lino in ji dali tudi vedeti, da jih zanima. Zaradi tega je med njima dvakrat izbruhnil prepir, a jeza se je polegla, ko sta lahko ostalim končno razkrila svojo skrivnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.