Kmetija: Je bil šov za ljubezen med Lino in Aljažem usoden?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Se je lepi par razšel?
Oglej si celoten članek

Tekmovalca letošnje Kmetije, Lina in Aljaž, sta morala svojo ljubezen en teden skrivati, kar je bilo zanju zelo težko – predvsem za Aljaža, saj Ambrož in Tilen nista skrivala, da bi Lino najraje zvlekla na senik …

"Res si imela dobro idejo, da sva šla v Kmetijo. A na jok ti gre? Tebi gre na jok? Jaz se tolčem po šumi, kot da sem psihič. Tok si zaf* vse. Samo zaradi tebe sem tukaj, ker si želela it v šov. Tebe folk tukaj fu**, to govorijo okoli. Kaj bo tvoja mat rekla? Bolano. Ti boš kriva in ne jaz. Ti boš kriva, da si vse uničila. Sama si želela it v šov,“ se je na lepotičko jezil Aljaž. 

Je bil šov za njuno zvezo usoden? Vse tako kaže … Tako Linin kot Aljažev ljubezenski status na Facebooku namreč razkrivata, da sta samska. 

Ker ju trenutno še vedno gledamo na malih ekranih, ju za komentar na žalost še ne moremo prositi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:33 14. September 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.