Kmetija: Kakšen šok! Te obraze morate videti!

Foto: Voyo kmetija 2022, aljaž pušnik Foto: Voyo kmetija 2022, aljaž pušnik Foto: Voyo kmetija 2022, aljaž pušnik Foto: Voyo kmetija 2022, aljaž pušnik
Mojstrsko odigrana igra!
Oglej si celoten članek

Danijela je nasprotnikom prekrižala načrte. Našla je namreč zlati kamenček in ga obdržala, saj je bilo jasno, da bo klan Aneta-Tom-Ivan-Aljaž njo izbral za Anetino nasprotnico v areni. Res je dobila vse njihove kamenčke, nato pa presenetila z zlatim, ki je izničil vse glasove. Drugi dvobojevalec je postal Aljaž, ki je prejel tri kamenčke.

Bil je več kot šokiran, a poraz je sprejel športno in Danijeli čestital za dobro odigrano igro. "Kako ste nas scat peljali," je še pripomnil in odhitel do Ivana in Anete, da jima sporoči novico. Grešna kozla nista mogla verjeti, kaj slišita. Še najbolj so bili vsi šokirani nad tem, da je drugi klan namige našel pred njimi in jih nato, ko so rešili uganko, položil nazaj na svoje mesto, ter jih tako pretentali. Ves čas so bili namreč prepričani, da so korak pred njimi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:53 30. November 2022.

    Največji spletkarji (ja) in manipulanti(ta),so se (sta) zakvačkali (la)in karma jih je polila s kropom,kar je edino pravilno.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.