Kmetija: Kakšno neverjetno smolo je imel tekmovalec!

Foto: Voyo tilen klobasa Foto: POP TV tom zupan Foto: POP TV tom zupan Foto: POP TV tom zupan Foto: POP TV tom zupan Foto: POP TV tom zupan Foto: POP TV tom zupan
Tom mora domov.
Oglej si celoten članek

Tokrat sta se v areni pomerila Tom in Rene. Slednji je lahko izbiral vrsto dvoboja – odločil se je za moč. Tekmovalca sta morala najprej s prikolice pometati seno, da bi prišla do zaklenjenih gum, nato pa splezat po vrvi do mošnjičkov s ključi. Gume sta morala nato zložiti v piramido.

Tom je imel sicer prednost, saj je pred Renejem našel namige. Na njegovi prikolici je bilo zato manj sena. Medtem ko se je Rene še ukvarjal s senom, je Tom že preizkušal prvi ključ, a je imel smolo. Rene ga je tako dohitel in takoj izbral pravi mošnjiček, kar je pomenilo, da je lahko gume odklenil in začel s sestavljanjem piramide, Tom pa je po vrvi moral splezati še trikrat, saj tudi v drugem in tretjem mošnjičku ni našel pravega ključa. 

Tomova izključitev je najbolj razžalostila Tilna in Luko. Zanj sta sicer navijala tudi Jan in Marjana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.