Kmetija: Le kaj bo na to rekel tekmovalkin fant ...

Foto: Voyo kmetija 2022, monika Foto: Voyo kmetija 2022, monika Foto: Voyo kmetija 2022, monika
V gozdu je razmišljal o ljubljeni osebi ... ki ima fanta.
Oglej si celoten članek

V novi sezoni šova Kmetija se je med dvema tekmovalcema hitro spletla globlja vez, in sicer med Moniko in Damijanom, ki sta si v prvih dneh delila celo posteljo. Nato je Damijan izgubil dvoboj in pristal med izzivalci v šotoru.

Tam je sedaj ločen od Monike, a nanjo seveda ni pozabil. V gozdu je v zemljo narisal njuni inicialki in povedal, da razmišlja o ljubljeni osebi.

Tom ga je zbadal, da mora prihodnjič v areni zmagati, da se bo lahko vrnil k njej, in tega si zelo želi tudi Damijan, ki je že prej povedal, da bi Moniko, če bi se spoznala v drugačnih okoliščinah, povabil na zmenek in da je prepričan, da bi se med njima zgodilo tudi kaj več.

Monika pa na njuno zvezo gleda drugače, zaveda pa se, da Damijan čuti več. "Jaz tega ne želim, prav tako mu ne želim dajati lažnega upanja," je povedala in dodala, da jo zunaj čaka nekdo drug. Ob teh besedah je zajokala ... Ganljivi trenutek si lahko ogledate TUKAJ.

Vroča čustva smo videli tudi v zadnji oddaji. Ivan je zaradi Maje znorel. Posnetek si lahko ogledate TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:31 9. September 2022.

    Res, žurnalovci bedno je, objavljanje predplačanih Poptv oglasov, njihovih šovov...

  • 12:40 9. September 2022.

    gonte se nekam z temi vsranimi sovi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.