Kmetija: Nina v solzah, povsem se je skrušila

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Takih krokodiljih solz na Kmetiji še nismo videli …
Oglej si celoten članek

Danes bo Kmetijo zapustil najbolj zaljubljen član družine, Ambrož. Stanka, Polona in Anže so se zarotili proti njemu in ga izselili iz hišice v gozdu. Ko se je Ambrož prišel posloviti od Nine in prestopil čez ograjo, je sprva mislila, da gre za dobre novice. Ko je izvedela, da Ambrož odhaja, pa so jo premagala čustva.

Slednji je sicer odšel z nasmeškom na ustih in povedal, da je na Kmetiji osvojil največjo nagrado, s tem, ko je spoznal Nino. Njo je odhod veliko bolj prizadel, solze so tekle v potokih. Kaj je povedala v kamero, preverite TUKAJ.

Sicer pa bo že jutri znano, kdo bo novi član, ki bo izgubil v areni in se pridružil družini v gozdu. V boj gresta tokrat Mattia in Aljaž

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.