Kmetija: Nov začetek: Bi moral Planet TV posredovati?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Je bil boj med Lidijo in Heleno pošten?
Oglej si celoten članek

Včeraj smo bili v novi sezoni šova Kmetija: Nov začetek priča prvi areni, v kateri sta se spopadli Lidija in Helena. Vrsto boja je izbrala Lidija, saj je bila druga dvobojevalka. Na presenečenje vseh se je odločila za spretnost in ne znanje, v katerem bi zagotovo z levo roko pometla z mnogo mlajšo konkurentko.

Dekleti sta morali pod senom iskati plošče in dobro se je videlo, katera od njiju je pri sotekmovalcih bolj priljubljena. Heleni so namreč ves čas pomagali, medtem ko Lidija ni bila deležna takšne podpore in je morala kmetijo zapustiti.

Na to, da je bil boj nepošten, je opozoril tudi komentator oddaje Brez cenzure, Denis Toplak, četudi je bil vesel, da je šova za 49-letnico konec. Kaj pa menite vi? Bi moral Planet TV med bojem prepovedati pomoč s tribune?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:28 19. September 2016.

    Če bi Lidija bila bolj priljubljena med sotekmovalci bi tudi njej pomagal kdo tako pač je, meni ni bilo nič …

  • dd
    11:48 19. September 2016.

    Na, zdaj se pa ne bomo več zabavali.

  • 15:50 18. September 2016.

    Planet TV naj pusti na mir navijače, saj ssbobujanje je potrebno. Važen je to, da se me kregajo med sabo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.