Kmetija: Nov začetek: Dobili smo finaliste!

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Tako napeto v areni še ni bilo.
Oglej si celoten članek

V areni sta se ta teden pomerila Adriana in Matic. Slednji se je moral za obstanek v boju boriti, ker si je Zara, ki je bila razglašena za prvo dvobojevalko, z dobrim delom v hlevu prislužila imuniteto.

Tekmovalca sta bila v vseh treh igrah zelo izenačena. Najprej sta se pomerila v znanju, za las je zmagala Adriana, nato v spretnosti, v kateri je bil za dve sekundi hitrejši Matic, nazadnje pa sta tekmovalca pod senom iskala plošče. Hitrejša je bila Adriana, ki je po boju povedala, da je njeno veselje nepopisno.

Matic je bil vidno razočaran. "Občutki niso najboljši, saj sem izpadel tik pred finalom. Je bilo pa to obdobje eno najlepših v mojem življenju," je povedal simpatični mladenič.

V finalu so Adriana, Zara in Matjaž.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.