Kmetija: Nov začetek: Heleni med šovom pobegnila simpatija

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Helena ne ve, zakaj je njena simpatija izgubila zanimanje zanjo.
Oglej si celoten članek

Tekmovalci šova Kmetija: Nov začetek so bili prepričani, da je Helena, ki je morala šov zapustiti iz zdravstvenih razlogov, oko vrgla na Matjaža. V to je bil sicer prepričan tudi postavni mladenič, a temu ni bilo tako, kar mu je Helena tudi povedala, ko se je začel od nje umikati. "Sem zaljubljena, a ne v tebe,“ je izjavila.

Helena je za naš portal razložila, da se Matjažu ni zlagala. "Preden sem šla v šov, sem bila zaljubljena, a za ljubezen sta potrebna dva. Iz te moke žal ni bilo kruha,“ nam je zaupala mladenka in dodala, da še vedno ne ve, zakaj je njena simpatija, s katero je nameravala po šovu začeti zvezo, zanjo izgubila zanimanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:32 6. Oktober 2016.

    Zelo pomembna novica!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.