Kmetija: Nov začetek: Maruši zarila nož v hrbet!

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Anita je začela taktizirati.
Oglej si celoten članek

Anita in Maruša v šovu Kmetija: Nov začetek veljata za veliki zaveznici in dobri prijateljici, a temu očitno ni tako. Maruša Aniti slepo zaupa, svetlolasa Anita pa ima dva obraza. S Francem sta se namreč zarotila proti Maruši. "S Francijem sva se pogovarjala, da bi bila ta teden Maruša prva dvobojevalka, Jacqueline pa druga. Če gre Maruša ven, bi s tem onesposobili tudi Fakija. Tako bi se znebili dveh muh na en mah,“ je povedala Anita, ki pa ji je načrte prekrižala velika sprememba.

Ekipe so se namreč premešale, saj so se tekmovalcem pridružile roparke, Barbara, Barbi in Špela. Z žrebom je bilo odločeno, kdo gre na katero kmetijo. V družini bogatih so sedaj Franc, Bruno, Dominika, Slavica, Barbi, Jacqueline in Maja, ki je bridko jokala, saj ji sreča ni bila naklonjena. Njen Niko je namreč ostal pri siromašni družini. Z njim so Maruša, Faki, Anita, Barbara, Špela, Sebastijan in Miha, ki je v moči v dvoboju premagal Bojana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:30 28. September 2015.

    nova analiza :<br /><br />http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/144670/kmetija-prve-spremembe-analiza-v

  • 09:01 28. September 2015.

    http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/142004/kmetija-iv-ali-ljubosumje-ubija<br /><br />že danes nadaljevanje.......

  • 17:39 26. September 2015.

    sama hinavščina i to! gnus od gravža! fuj fuj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.