Kmetija: Nov začetek: Mentorja tekmovalce hudo kaznovala!

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Mentorja s šok terapijo nad tekmovalce šova Kmetija: Nov začetek. Takšne kazni ne pomnimo.
Oglej si celoten članek

Ker tekmovalci tudi pretekli teden niso dobro opravili svoje naloge in ker novi vladar, Adriana, včeraj na travo ni spustil osla in krave, sta se mentorja odločila za hudo kazen. Vse živali so odpeljali s posestva, kar pomeni, da so lačna usta ostala še brez mleka. "Ker se nekaj stvari vleče iz tedna v teden. Če bi bile problem le ovce, bi se še nekako reševali. Vladar ne pomeni nič, če nima za sabo dobre vojske. Naloge ste dobili. Naredili boste to, kar morate. Vse živali boste pripravili in danes se vse živali z vašega posestva odpeljejo. Na vas pa je, da boste naloge začeli resno opravljati. Morda pa vas jutri zjutraj strezni, ko ne bo toplega mleka,“ je povedala mentorica, mentor pa je dodal: "„Mislim, da ste sedaj dosegli najnižjo točko, za katero upam, da je točka, ko se bo kmetija obrnila v plus. Težko čakam, da vam dam nagrado.“

Tekmovalci so bili seveda šokirani. "Hudo bo, hudo bo,“ je povedal Franc, Klavdija pa je dodala, da ta kazen ni poštena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.