Kmetija: Nova pravila bodo dobro premešala štrene

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Velike spremembe v Kmetiji.
Oglej si celoten članek

Nocoj nas čaka v areni šova Kmetija mini finale – Danijel proti dvojčkoma Klobasa. Po tem dvoboju pa se v šovu konča pomembno obdobje in začenja novo. 

Pravila igre se bodo namreč z vstopom v deseti teden spremenila. Glava družine ne bo več izbral hlapca in deklo, ampak bodo ogroženi vsi. Prvega in drugega dvobojevalca bodo izbirali z glasovanjem vseh. Poleg tega pravilo istega spola ne bo več veljalo.

Klani so se sedaj razbili in kandidati bodo morali skleniti nova zavezništva. Luko nihče ne sme nominirati, saj je bil prvi od črnih ovac, ki je rešila uganko in si priboril vstopnico v finalni teden. 

Magazin Gledalci zaradi Kmetije na nogah: Lahko vas je sram, da si to sploh upate predvajati!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 06:40 16. November 2019.

    je že dobr vedel fotr od twingotov zakaj se je obesil... taka imbecika zaplodit in spravt na svet...

  • 17:01 15. November 2019.

    upam da bo čimprej konc te glupe oddaje

  • 14:30 15. November 2019.

    Iščem moškega za odprto razmerje! Lahko me kontaktirate prek tega portala - www.GetMeets.com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.