Kmetija: Opa, ste videli Frankovega postavnega brata?

Foto: POP TV franko bajc Foto: POP TV franko bajc Foto: POP TV franko bajc Foto: POP TV franko bajc Foto: POP TV franko bajc
Tekmovalca Kmetije, Franka, sta obiskala oče in brat.
Oglej si celoten članek

Pretekli teden je iz šova izpadla Zdenka, ki je prekršila svojo obljubo Anni. Za glavo družine je namreč postavila Franka in Anna je zaradi izdaje več kot očitno izgubila vso voljo. "Ne čutim nič,“ je izjavila in dodala, da tako otopela še ni bila nikoli.

Zdenka iz Kmetije Kmetija: Zdenka priznala, da je to naredila namenoma

Franko je moral določiti deklo in hlapca in odločil se je za dva močna kandidata – Aneto in Denisa. Slednji mu je to kar malo zameril, četudi bi moralo biti sedaj že vsem jasno, da se šov približuje koncu in da se sedaj vsak bori zase.

Po tej odločitvi pa je Franko dobil presenečenje, ki ga je bil zelo vesel. Na posestvu sta ga namreč obiskala oče in brat Nik, ki je moral v hlevu poprijeti za delo. Franko mu je namreč naročil, naj Aneti pomaga pri molži, kar je z veseljem tudi storil. Frankov oče je bil z delom slavnega sina zelo zadovoljen. Pošalil se je celo, da predvideva, da bo Franko odslej doma vse postoril sam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.