Kmetija: Opala, Denis Aneto slekel v minuti

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Tako seksi se je tekmovalka žrtvovala za ekipo.
Oglej si celoten članek

Staroselci so dobili prvo nalogo, in sicer so se kot trgovci morali odpraviti na Kmetijo in dobrine iz "tržnice" zamenjati za majico ene izmed tekmovalk. Tekmovalci, ki se za enkrat še skrivajo v gozdu, so za prvo nalogo izbrali Denisa, kar se je izkazalo za odlično potezo.

Foto: POP TV Kmetija

Ko so tekmovalke na posestvu zagledale Denisa, so pri Franku, glavi družine, hitro začele lobirati, katera bo šla k Denisu. Franko želje ni izpolnil Kseniji, ki Denisa osebno pozna, morda tudi zato, ker mu je svetlolaska prirasla k srcu, temveč je s seboj na tržnico vzel Aneto.

Foto: POP TV Kmetija

Ker posestnika nista imela dobrin, ki bi jih lahko zamenjala za stvari iz Tržnice, je Aneta Denisu sprva ponudila svoj obesek, a to ni bilo dovolj, Denis je od temnolase lepotice zahteval majico in jo tudi dobil. Aneta se je tako žrtvovala za ekipo in se v hišo vrnila le v modrcu. Žal si je čez poveznila predpasnik in s tem prikrajšala gledalce.

Aneta je sicer prva dvobojevalka, za svojo nasprotnico pa je izbrala Ksenijo, saj se je želela s tem malce maščevati Franku, ki jo je kot glava družine postavil za deklo in jo poslal v boj za obstanek v šovu. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:34 27. September 2018.

    gnili ničvredni šovi, pesek v oči

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.