Kmetija: Po fačuziju ta tekmovalka s še večjo blamažo!

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Ste slišali, kaj je rekla Tanja?
Oglej si celoten članek

Tanja Balabanić, stara znanka resničnostnih šovov, ki trenutno nastopa v šovu Kmetija, je poskrbela za novo besedno zvezo, ki je že postala spletni hit. Po fačuziju, s katerim je Slovenijo obnorela Vesna Šoštarič iz šova Ljubezen po domače, je Tanja gledalce nasmejala z "no murphy". 

Tanjo, ki so jo sotekmovalci zbrali za prvo dvobojevalko, je to tako razjezilo, da je enemu izmed dvojčkov Klobasa zatrdila, da če se vrne nazaj bo do fantov "no murphy". Temnolaska je verjetno mislila na frazo "no mercy", ki v angleščini pomeni, brez usmiljenja. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:50 11. Oktober 2019.

    Ja kaj pa ste pričakovali? V teh šovih se namreč zbira "cvet slovenske populacije"!

  • 23:45 10. Oktober 2019.

    Expect ... no mercy!

  • 14:32 10. Oktober 2019.

    Se bo puncatakrat,ko ne bo ležala po raznih šovih,morda udeležila kakšnega začetnega tečaja tujih jezikov,bosta morda sedeli skupaj s šiviljo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.