Kmetija: Po prihodu Janove družine se vsi sprašujejo le eno stvar

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Pa je še Jan dočakal obisk.
Oglej si celoten članek

Tekmovalci Kmetije se že veselijo finala, v katerega so se že uvrstili Aljaž, Tom in Danijela, Jan in Ivan pa se bosta ta teden za zadnjo vstopnico v finale pomerila v areni.

Še pred velikim dogodkom pa je Jan dobil obisk domačih - prišla sta njegova starša in prijatelj, ki je s sabo prinesel harmoniko, kar je razveselilo prav vse. A ne le to. Ostali tekmovalci niso bili navdušeni le nad glasbo, ampak tudi Janovo družino. Z Janom se večina od njih namreč ni povezala ... "Ne vem, od kod je prišel Jan. Oči dobre volje, mami dobre volje, fant s harmoniko dobre volje. Dobrovoljčki. Jan pa že 60 dni ne ve, kam bi dal samega sebe," je povedal Ivan, Aljaž pa je dejal: "Janova družina je tako fajn, pa kolega je tudi zelo fajn. Za Jana pa ne vem, ali je od poštarja ali od koga."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:32 7. December 2022.

    Mislim, da bi se Aljaž tudi moral vprašati, od koga je.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.