Kmetija: Se Ambrož norčuje iz Nine Radi?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Včeraj je verjetno spal na kavču ...
Oglej si celoten članek

Včeraj je udarila vest, da naj bi se Ambrož Vahen Kralj in Nina Radi, golobčka iz letošnje Kmetije, razšla. To je portalu Njena povedal Šentjurčan. Njegove besede je Nina zavrnila. 

"To je nateg. Eden govori tako, drugi tako. Vržeš kost. Seveda imava kdaj kakšno nesoglasje, ker Ambrož rad napiše kaj drugim dekletom. Da bi se za vedno razšla, pa ne drži," nam je o pisanju medija povedala Nina, na vprašanje, ali sta z Ambrožem morda na "pavzi", pa je odgovorila: "Ne, na nobeni pavzi. Bila sva skupaj za božič, potem sem šla delat v Sevnico. Že v Kmetiji sva govorila, da bova medijem rekla, da sva šla narazen, ker naju zanima odziv."

Ambrož je na Instagramu pozneje objavil tole šaljivo objavo. Se je s tem pošalil iz besed svoje izbranke?

Foto: Instagram ambrož vahen kralj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:32 31. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 10:07 30. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.