Kmetija: Tako je v kopalkah danes videti Tjaša Vrečič

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Fotografija, ki jo ne smete zamuditi!
Oglej si celoten članek

Foto: instagram Tjaša Vrečič V lanskem šovu Kmetija je tekmovala tudi športnica Tjaša Vrečič, ki pa je od takrat svoje telo močno natrenirala. Ljubiteljica fitnesa je svojim spletnim prijateljem pokazala, kako je videti v kopalkah. Seveda pa rezultati niso prišli čez noč, kot je že pred časom priznala za Žurnal24, je zelo vztrajna.

"Vsaj dve uri sem v fitnesu. Zjutraj pred zajtrkom opravim kardio trening, zvečer pa imam reden trening," je povedala Vrečičeva, ki trenira vsaj štiri do petkrat na teden.

Zaradi svoje mišičaste postave se lepa Prekmurka občasno srečuje tudi z negativnimi komentarji. Nekateri menijo, da je šla predaleč in da je izgubila svojo ženstvenost. A sama je že pred časom dejala, da razume, da vsem ne more biti všeč, jo pa negativni komentarji ne prizadenejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.