Kmetija: Takole so se Tilnu zasvetile oči, ko je spoznal Karinino sestro

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Karin je dobila obisk, Tilen očaran nad njeno sestro.
Oglej si celoten članek

Foto: voyo.si tjaša lipovnik Po Tjaši je obisk dobila tudi Karin, ki so jo v šov prišle obiskat sestra Tjaša in prijateljici Eva in Natalija
Obiska pa je bil vesel tudi Tilen. "Sestra od Karin zgleda tako kot na posnetku. Zelo pozitivna, dala nam je neko posebno energijo,“ je povedal v kamero. Gino ga je zbadal, da ga je popolnoma zmedla. "Lepo so te presenetili, mene tudi, da sem lahko končno v živo videl tvojo sestro. Pozitivna, dala je veliko energije. Jutru zjutraj ne potrebujem kave,“ se je pošalil.

Sicer pa je Tjaša povedala, da je Karin zanje že zmagovalka, ne glede na to, kako se bo zgodba v šovu razpletla. Karin pa pravi, da ji je obisk dal še dodatno motivacijo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:20 29. November 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.