Kmetija: Te kandidatke se je treba bati

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Karin pravi, da je negativna, Stanka, da je preglasna.
Oglej si celoten članek

Začela se je nova sezona šova Kmetija. Prva glava družina je Franc, ki mora poskrbeti, da bo posestvo urejeno in kajža za dvobojevalca pripravljena na prvi "žrtvi".

V šovu imamo letos dva para – Niko in Dominika in Lino in Aljaža – ki sta dobila nalogo, da morata svojo zvezo pred drugimi skrivati.

Nika je nase, sicer precej negativno, opozorila že prvi dan. Medtem ko so ostala dekleta pospravljala kopalnico, je posedala na banji in pametovala. Stanka ji je rekla, da je preglasna in naj se malo pomiri, Tjaša pa ji je položila na srce, naj uporabi "lepši ton“. "Moja mama mi ne reče, naj bom tiho, tako da mi tudi Stanka ne bo,“ je rekla Nika, ki je že takoj začela s taktiziranjem: "Franc je edini, ki bi mu lezla v rit, ker edini ve, kako šov poteka, edini je, na katerega se lahko zanesem. Verjetno si ga bom pustila za na konec in mu na koncu spustila 'kajlo'.“

"Meni nihče ne sme verjeti. Tukaj nikoli ne bom iskrena. Tisti, ki mi bo verjel, je butelj,“ še pravi temnolaska, ki se namerava z vsemi spoprijateljiti. "Nato pa bo vsak dobil svoje ...“ še napoveduje. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:35 6. September 2021.

    Recimo ne, tem šovom komercialne PopTv, saj se hranijo s oglaševalci in ne rabijo pri tem, še poneumljat potencialne gledalce. …

  • 09:14 6. September 2021.

    sov za pesek v oči ljudem, zivo sranje na kubik

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.