Kmetija: Tega v šovu še ni bilo!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Kdo je že v finalnem tednu?
Oglej si celoten članek

Tik pred vstopom v finalni teden se bosta v areni za obstoj pomerila Tilen in Franc. Slednji je sicer napovedal, da se v areni ne bo boril, ker zmago privošči mladim.

V ožjem izoru za drugega dvobojevalca sta sicer bili še Nina in Romana, a sta se za las izognili areni. Tako je v finalni teden vstopilo kar pet tekmovalk! Nina, glava družine Tjaša, Polona, ki je našla zlato vstopnico, Romana in Karin.

Povratniki so v glasovanju za prvega dvobojevalca kamenček dali Tilnu in Francu, v drugem krogu pa sta kamenček dobila Nina in Franc. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:57 10. December 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.