Ksenija iz Kmetije: To je moški, ki ji je stal ob strani v najhujšem

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Kljub temu, da nista bila več par, ji je bil od diagnozi rak v veliko oporo …
Oglej si celoten članek

Ksenija Sešel, izpadla tekmovalka letošnje sezone šova Kmetija, je prebolela raka na materničnem vratu, kot je že razkrila. Takrat ji je bil v oporo tudi nekdanji fant, s katerim sta zvezo prekinila ravno zaradi njenega zdravljenja v Sloveniji, a kljub temu ostala najboljša prijatelja. "Spoznala sva se na salsi v Rovinju in bila par kar štiri leta. Ko sem izvedela za diagnozo, sem se odločila za zdravljenje v Sloveniji in zvezo sva prekinila. A ostala sva najboljša prijatelja in ves čas mi stoji ob strani. Zelo sem vesela, da ga imam za najboljšega prijatelja," je razkrila Ksenija.

Foto: osebni arhiv Ksenija Sešel

Ko je izvedela, da se ji zaradi bolezni nikoli ne bo izpolnila želja po lastnem otroku, je padla tudi v depresijo. "Začelo se je tako, da sem krvavela. Šla sem na pregled, pol leta po brisu, v katerem je bil že tri mesece star tumor. Zelo hitro rastoč. Potem se je začelo zdravljenje. Dva, tri mesece nisem mogla sama na školjko. Brahioterapija je najhujša terapija. To traja dvakrat po 27 ur, ko te od znotraj žgejo. In so mi požgali vso maternico," je v sredini septembra še povedala Ksenija. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:06 21. Oktober 2019.

    kaj še zna delati , razen , da ima črnega tiča ???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.