Kmetija: To je o koncu zveze z Ambrožem povedala Nina, presenečeni boste

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Drame očitno še ni konec …
Oglej si celoten članek

Še pred novim letom so odjeknile govorice, da je zveze med Ambrožem Vahnom Kraljem in brhko Nino Radi konec. Namigovanja je sprožil Ambrož, Nina pa je takrat še poskušala pogasiti požar, češ da sta medijem le vrgla kost in da gre za "nateg", obenem pa namignila, da jo moti, da Ambrož piše tudi drugim dekletom.

Iz te izjave se je Šentjurčan nato večkrat pošalil na Instagramu. Več o tem TUKAJ.

Ambroža smo takrat poklicali in povedal nam je, da imata z Nino "krizo", na vprašanje, ali sta še skupaj, pa ni hotel odgovoriti. Še isti dan sta oba s svojih profilov na Instagramu umaknila skupne fotografije ...

Kmetija Kmetija: Med Nino in Ambrožem je očitno tokrat zares konec, to sta sedaj naredila

"Vse stvari potrebujejo svoj čas in tudi midva sva si ga vzela," je Nina Radi sedaj povedala za oddajo Svet na Kanalu A in dodala, da je srečna. "Ljubezen seveda ne izgine čez noč, vse stvari se morajo popredalčkati. Oba sva že toliko stara in zrela, da morava neke stvari pri sebi razčistiti. Morda zmanjšati ego na obeh straneh. Jaz verjamem v usodo in da se bo vse zgodilo, kot se mora."

Lepotica očitno še ni izgubila upanja, da se bosta z Ambrožem spet pobotala. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:04 15. Januar 2022.

    K lubci sem prišel,mi je dala stol.pa je drug pršel je bolj debelga !el,svojga sem skril pa sem šel.

  • 23:56 14. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 17:52 14. Januar 2022.

    Zasluži si medaljo, da je zdržal z njo toliko časa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.