Kmetija: To je prva naloga porote, tekmovalcem zagotovo ne bo všeč

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Na posestvo so se vrnili nekdanji tekmovalci.
Oglej si celoten članek

V šov Kmetija so se vrnili nekdanji tekmovalci, manjkata le Marija in Jan. Mnogi so se njihovega prihoda bali, saj se zavedajo, da bodo pri tem, kdo bo šel v finalni teden, odigrali pomembno vlogo.

Kakšno, so porotniki že izvedeli. Pri izboru prvega dvobojevalca bodo imeli dva glasova. Glasovanje porote je potekalo v hišici za goste. Vsak je ime en glas, le Lina in Aljaž ne. Ker sta Kmetijo zapustila skupaj, sta lahko glasovala le za eno ime. V primeru izenačenja bi končno odločitev padla na Gina, ki je vodja porotnikov.

Tjaša in Polona sta ta teden varni. Tjaša je glava družine, črna ovca Polona pa je prišla do zlate vstopnice za vstop v finalni teden.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:09 8. December 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.