Kmetija: To o skrivnostnem sporočilu pravi POP TV

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Zmagovalca letošnje Kmetije je v hišici v gozdu čakalo sporočilo.
Oglej si celoten članek

"Kaj pa, če vama povem, da vajina zgodba na tej kmetiji še ni končana?“  je Jana in Tilna po zmagi v finalu, v katerem se je Jan pomeril z Luko, presenetila Natalija Bratkovič in ju poslala v gozd, kjer ju je čakalo pismo: "Jan in Tilen čestitke! Zmaga je vajina. Ampak … To je šele začetek. Strici iz ozadja imajo za vaju novo nalogo.“

Jan nam je v intervjuju povedal, da ne ve, kaj pomeni, bi pa šel še enkrat v šov, če bi bilo pismo vstopnica v novo sezono.
In kaj pravijo na POP TV? "Tako kot v serijah, kjer ustvarjalci na koncu sezone pustijo gledalce v suspenzu, smo tudi mi letos zaključili sezono s presenečenjem, ki pušča odprta vsa vrata in bo na razplet treba počakati do jeseni. Trenutno so odprte prijave in iščemo tekmovalce za Kmetijo 2020."

Kakor koli že, Luka in dvojčka so medtem dokazali, da so tudi glasbeno nadarjeni. Prisluhnite njihovi pesmi.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 22:54 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 22:17 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 19:11 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.