Kmetija: Za ti dve tekmovalki je šova konec

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Tekmovalci so se pomerili v troboju.
Oglej si celoten članek

Porotniki so morali tekmovalce šova Kmetija razdeliti v dve skupini, ki sta se pomerili v troboju. V eni skupini so bili Tilen, Tjaša in Romana v drugi pa Polona, Nina in Karin.

Skupini sta se pomerili v spretnosti. V prvi skupini je bil najhitrejši Tilen, najpočasnejša pa Romana, kar je pomeni, da je morala tekmovanje za 50 tisoč evrov zapustiti. V drugi skupini je zmagala Karin, iz tekmovanja pa je izpadla Polona. 

Veselje finalistov je bilo veliko, a voditeljica Natalija pravi, da je pot do zmage še dolga. "Pot do tja bo trnova. Dnevi, ki so pred nami, so zahtevni,“ je izjavila.

Lina se je maščevala

Tjaša sicer mrzlično išče svoj zvezek z zapiski iz Pratike, ki ji ga je skrila Lina. Temnolaska, ki je poudarila, da ni stikala po stvareh nekdanje sotekmovalke, ampak je zvezek ležal pred njo, se je Tjaši tako maščevala za krajo kamenčka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.