Kmetija: Zdravnica tekmovalko odpeljala v bolnišnico

Foto: POP TV
Foto: POP TV
V šovu Kmetija je bilo dramatično.
Oglej si celoten članek

Povratniki v gozdu, ki živijo v pomanjkanju, si čas krajšajo s prepiri. Lara in Sabina imata namreč težave z Denisovo ukazovalno naravo, zato so debate na dnevnem redu. 

Vročo kri pa je na hitro pomiril incident. Lari je bilo zelo slabo. Kot je povedala, jo je močno tiščalo v trebuhu. Druščina je sedela za mizo, ko se je Lara nenadoma prijela za trebuh, vstala, da bi bruhala, nato pa padla na ramo in glavo.

Foto: POP TV lara goršek

V šovu jo je obiskala zdravnica in jo odpeljala v bolnišnico. Za zdaj še ni znano, ali se je Lara lahko vrnila v igro za denarno nagrado ali ne.

Je pa padec močno prestrašil njene sotekmovalce, tudi Denisa, ki ji kljub nenehnim sporom želi, da bi se čim prej vrnila v šov. Vsi so prepričani, da je Lara dovolj močna, da premaga zdravstvene težave in da se bo z nasmeškom vrnila v gozd.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.