Knez Albert kritičen: "Upam, da je princ Harry dovolj moder“

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Knez Albert je pokomentiral intervju, ki sta ga Harry in Meghan dala Oprah Winfrey.
Oglej si celoten članek

Monaški knez Albert je kritičen do intervja, ki sta ga Harry in Meghan dala voditeljici Oprah Winfrey. Pravi, da se družinske težave rešujejo znotraj družine in ne v javnosti. "Težko se je postaviti v kožo nekoga drugega. Razumem, da sta bila pod pritiskom. Menim pa tudi, da bi morali pogovori o nezadovoljstvu potekati znotraj družine,“ je povedal in dodal, da so ga izjave o kraljevi družini zmotile. 

Kot je znano, sta Meghan in Harry namignila, da so nekateri člani kraljeve družine rasisti in da ju nihče ni podpiral in branil pred napadi medijev. "Želim jima vse najboljše. Težko je, zato upam, da je Harry dovolj razsoden in moder, da bo sprejemal pravilne odločitve," je še povedal knez.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.