Ko boste videli Janševa sinova, boste obnemeli

Foto: SDS
Foto: SDS
Kako čas teče ... Poglejte, kako velika sta že Janševa najmlajša otroka.
Oglej si celoten članek

Mnogo politikov je Slovencem včeraj zaželelo srečno novo leto, med njimi je bil tudi prvak SDS, Janez Janša, ki se je svojim sledilcem na platformi X oglasil s prelepo fotografijo.

Na njej sta poleg zakoncev Janša tudi njuna otroka, Črt in Jakob, ki ju politik rad kdaj pa kdaj pokaže. Črtomir se je rodil poleti 2011, njegov mlajši bratec pa avgusta 2013. Kako čas teče ...

Janša je v zakon z Urško pripeljal dva otroka, ki sta se mu rodila v zakonu s Silvo Predalič – sina Žana in hčerko Niko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 51

  • 11:32 7. Januar 2024.

    Če nekoga sovraži mnogo ljudi, je zanesljivo dober človek. (William Shakespeare)

  • 01:27 7. Januar 2024.

    Lepa družinica. Najsposobnejši politik vseh časov..ne le Slovenije, ampak Evrope. ..tudi z najlepšo ženo vseh politikov Evrope. Po njem pljuvajo …

  • 05:19 3. Januar 2024.

    BRAVO JANEZ JANŠA +BRAVO SDS🇸🇮🇸🇮EDINI V SLOVENIJI, KI SI ZASLUŽI PV. JE JANEZ JANŠA. 🇸🇮 🇸🇮 TO VE VSA SLOVENIJA. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.