Ko gre lepotni poseg tako zelo narobe

Foto: Profimedia Lepotne operacije Foto: Profimedia Lepotne operacije Foto: Profimedia Lepotne operacije Foto: Profimedia Lepotne operacije Foto: Profimedia Lepotne operacije
Lepotica si je s tem posegom uničila videz.
Oglej si celoten članek

Američanki Ashleigh Villaverde iz Arizone je lepotni poseg s polnili pustil hude zdravstvene in lepotne posledice. Po tem, ko so ji v spodnjo in zgornjo ustnico vbrizgali dva mililitra polnila, so ji ustnice močno otekle, prekrile pa so jih tudi odprte rane. Mladenka je sedaj v skrbeh, da ji bo tkivo povsem odmrlo. 

Ravno zaradi te in podobnih zgodb je izjemno pomembno, da se za lepotne posege odločimo v preverjenih medicinskih klinikah, s preverjenimi polnili in pri zdravnikih, ki imajo ustrezno izobrazbo. Kako je bila mladenka videti pred posegom in kakšne posledice ji je pustil le ta, pa si oglejte v galeriji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 06:27 3. September 2019.

    sej je prav te ženske so v kurcu taka ženska nebo nikoli zadovoljna sama s sabo. zdaj pa ima še …

  • 09:40 2. September 2019.

    Kar je iskala,to je dobila in sploh ne vem,kako morate obžalovati nekoga,ki umetno in brez potrebe spreminja svojo zunanjost s …

  • 07:55 2. September 2019.

    Taka notranjost, taka zunanjost. Fake = fake

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.