Ko je igralkin mož izvedel, da bo ob obe dojki, jo je zapustil

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dvojna mastektomija. Igralka Lorena Meritano je objavila fotografijo svojih brazgotin in mnogim, ki imajo raka, vlila novo upanje.
Oglej si celoten članek

45-letna argentinska igralka Lorena Meritano je za rakom dojk zbolela leta 2014. Potrebna je bila mastektomija. Leta 2016 se je tumor vrnil. Ko je njen mož izvedel, da bo izgubila še drugo dojko in da bodo zdravniki odstranili tudi jajčnike, jo je zapustil.

"Življenje ti mnogokrat postavlja izzive. Včasih jih prebrodiš hitro, včasih pa so težji. Marca 2014 sem bila na rednem pregledu in bila sem zdrava. Naslednji mesec pa sem med pregledom dojk zatipala bulo. Hitro sem šla na teste in biopsije. Vedela sem, da me morajo hitro operirati,“ je povedala Lorena in dodala, da je ponosna na svojo notranjo moč.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • Kakšen dedc pa je to da jo zapusti ko ga ženska najbolj potrebuje. "ljubim te" dokler si 10/10. Če slučajno …

  • 21:03 25. Avgust 2016.

    Na tvojo srečo očitno ne veš kaj pišeš. Na punkcijo te lahko pošlje osebni zdravnik še isti dan. Nato pa …

  • MK
    08:52 25. Avgust 2016.

    je pa res, da v ameriki (in v normalnih državah) lahko greš na hitro operacijo... pri nas pa greš lahko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.